Wat gaan we doen ?

 

Kennismaking

In een eerste gesprek bij mij op kantoor of bij u thuis vertelt u me alles waar u van droomt wanneer u aan uw tuin denkt.
Bent u nog aan het (ver)bouwen? Dan kunnen we gaan kijken op de locatie zodat we ter plaatse alvast een gevoel krijgen van uw toekomstige tuin. 

Woont u buiten Nederland? 

Wilt u een tuin buiten Nederland laten ontwerpen door mij? Ook dàt kan. Via de moderne technieken kan ik zelfs op afstand aan de slag voor u door middel van Skype, filmpjes, foto’s en goede afmetingen van het perceel. Natuurlijk kom ik dan zeker ook daar op locatie kijken! 

Sfeerbeelden verzamelen

Omdat ik me graag inleef in uw wensen werk ik met Pinterest. 
Via uw eigen account op Pinterest kunt u sfeerbeelden/foto’s bewaren die u op uw eigen TUIN-bord gaat opslaan zodat een verzameling ontstaat van alles wat u mooi vindt. Denk aan planten, bomen, bloemen, kleuren, accessoires, meubels, materiaalgebruik, bestrating en verlichting.
Dit bord deelt u met mij zodat elke nieuwe foto die u erop plaatst automatisch te zien is voor mij. Op deze manier krijg ik een prima beeld bij wat u mooi vindt en dat helpt me om uw tuin helemaal naar wens te gaan ontwerpen.

Eerste ontwerp - impressie

Aan de hand van alle uitgewisselde gegevens ga ik aan de slag met een eerste opzet. U kunt de eerste 3D-impressies in kleur binnen circa 2-3 weken ontvangen op uw mailadres. 
Vanuit verschillende hoeken krijgt u nu uw toekomstige tuin te zien waarop ook uw woning staat afgebeeld. Op deze manier krijgt u een goede indruk van hoe het eindresultaat gaat worden.
Wijzigingen zijn altijd mogelijk want het wordt tenslotte úw tuin dus ik blijf eraan sleutelen totdat u volledig tevreden bent.

 

Wat gaat de aanleg kosten?

Natuurlijk bent u vrij om met elk bedrijf uw tuin te realiseren. Wanneer u gebruik maakt van de partners waarmee ik werk bent u ervan verzekerd dat alles exact wordt zoals op het ontwerp omdat ik uit ervaring weet hoe professioneel zij werken en zij inmiddels mijn stijl kennen.

Wanneer het ontwerp gekozen is komt de hovenier eerst kennis maken met u om het ontwerp nog eens grondig door te nemen. De bestaande tuin wordt door de hovenier nader opgemeten en de uiteindelijke beplanting wordt besproken. Vervolgens volgt een gedetailleerde Offerte over de tuinaanleg door de betrokken partijen.
Na overeenstemming kan de planning van de werkzaamheden afgesproken worden. 

 

Volg mijn borden vol inspiratie: