Wat gaan we doen ?

 

Kennismaking

In een eerste gesprek bij u thuis vertelt u me alles waar u van droomt wanneer u aan uw tuin denkt.
Bent u nog aan het (ver)bouwen? Dan kunnen we gaan kijken op de locatie zodat we ter plaatse alvast een gevoel krijgen van uw toekomstige tuin. 

Woont u buiten Nederland? 

Wilt u een tuin buiten Nederland laten ontwerpen door mij? Ook dàt kan. Via de moderne technieken kan ik zelfs op afstand aan de slag voor u door middel van Teams, Skype, filmpjes, foto’s en goede afmetingen van het perceel. Natuurlijk kom ik dan zeker ook daar op locatie kijken! 

Sfeerbeelden verzamelen

Omdat ik me graag inleef in uw wensen werk ik met Pinterest. 
Via uw eigen account op Pinterest kunt u sfeerbeelden/foto’s bewaren die u op uw eigen TUIN-bord gaat opslaan zodat een verzameling ontstaat van alles wat u mooi vindt. Denk aan planten, bomen, bloemen, kleuren, accessoires, meubels, materiaalgebruik, bestrating en verlichting.
Dit bord deelt u met mij zodat elke nieuwe foto die u erop plaatst automatisch te zien is voor mij. Op deze manier krijg ik een prima beeld bij wat u mooi vindt en dat helpt me om uw tuin helemaal naar wens te gaan ontwerpen.

Eerste ontwerp - impressie

Aan de hand van alle uitgewisselde gegevens ga ik aan de slag met een eerste opzet. U kunt de eerste 3D-impressies in kleur binnen circa 2 weken ontvangen op uw mailadres. 
Vanuit verschillende hoeken krijgt u nu uw toekomstige tuin te zien waarop ook uw woning qua belijning staat afgebeeld. Op deze manier krijgt u een goede indruk van hoe het eindresultaat gaat worden.
Wijzigingen zijn altijd mogelijk want het wordt tenslotte úw tuin dus ik blijf eraan sleutelen totdat u volledig tevreden bent.

 

Wat gaat de aanleg kosten?

Natuurlijk bent u vrij om met elk bedrijf uw tuin te realiseren.
Wanneer u gebruik wilt maken van de partners waarmee ik bekend ben dan kan dat ook. 

Wanneer het definitieve ontwerp gekozen is neemt de hovenier alles met u grondig. Met het ontwerp erbij plus plattegrond inclusief afmetingen wordt de bestaande tuin door de hovenier nader opgemeten. Technische aspecten die dan aan het licht komen vormen op die manier geen verrassing achteraf.
Hij neemt ook met u door: de uiteindelijke beplanting, mogelijke aanleg van een bewateringssysteem, bestrating als ook een gewenst lichtplan. Niets moet maar alles kan!

Vervolgens volgt een gedetailleerde Offerte over de gehele tuinaanleg door de betrokken partijen. Na overeenstemming kan de planning van de werkzaamheden afgesproken worden. 

 

Volg mijn borden vol inspiratie: